Glasögonpoesi

Fendi – en liten del av historien

07.06.2018

Fendi är ett märke som associeras med lyx och elegans. Det började 1925 som ett familjeföretag där paret Edoardo och Adele Fendi och deras 5 döttrar specialiserade sig på läder- och pälsdesign. Efter att ha öppnat 2 butiker som blomstrade i centrala Rom kom den tyske designern Karl Lagerfeld med i bilden. Det var han som skapade logotypen av det omvända F.et som snabbt blev en internationell statussymbol.

20 år senare expanderades deras klädkollektioner till en hel del accessoarer – och där bland annat fantastiska solglasögon!  Efter detta har det bara gått spikrakt uppåt för märket Fendi. Idag äger LVHV (Louis Vuitton, Moët Hennessy) den största delen av Fendi och har över 160 butiker i 25 länder.

Fendi – en liten del av historien

I sommar har Fendi kommit med en hel del underbara nyheter till oss. De är lyxiga och ulrta-feminina i både trendiga och klassiska former.

Metallbågarna har vackra detaljer och mjuka färger, man kan inget annat än älska dem. Det gör vi!
Här är några av våra favoriter:

Fler favoriter

Fendi har även otroligt fina solglasögon i plast. Alla är unika och har alltid touchen av elegans.  Man man beskriva bäraren som en sofistikerad, självsäker, lekfull och vacker. Titta närmre på detaljerna och du kommer också bli förälskad av Fendi:

Klicka på din favorit för att komma direkt till vår site och ett steg närmre din dröm-Fendi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jag har läst och godkänner integritetspolicyn