Frames

Love of details – Trend #1

26.10.2018

Hösten är här och varma färger pryder både träden och marken. Hösten blir en nystart för många och en kick i modebranschen. Vi vill förnya garderoberna, fylla på med stickade tröjor och inte minst accessoarer. Under flera månaders analysering av hur modet utvecklas har vi nu tagit fram de nya trenderna för säsongen, fyra stycken trender som vi tror att du kommer att älska!

Denna veckan börjar vi med att presentera trenden: Love of details

Love of details – Trend #1

Love of details

Att uppskatta de små sakerna i livet anser vi är otroligt viktigt, och tror också att det är en nyckel till att vara lycklig. Så som att uppskatta varma solstrålar under kalla vinterdagar, doften av en favoritmaträtt eller när man hittar jeansen som sitter perfekt. Det är de små sakerna i livet som får oss att le. Detta vill vi ta fram i glasögonmodet, det behöver liksom inte alltid vara färgstarkt, extravagant eller en ha skarp form för att det ska vara speciellt. Utan de bågarna med de minsta detaljerna kan bli de mest speciella,  det minimalistiska modet helt enkelt. Dessa bågar är skapade med en stor passion för design från den första skissen till slutresultatet. Uppmärksammar man dessa små detaljer blir produkten unik, och det är vad vi vill åt. Love of details.

 

 

I denna trend ser vi tunna minimalistiska bågar med fokus på den övre delen av bågen. Vi ser dubbelbryggor, markerade bryn och aviator modellen i en ny tappning. Kombinationen av enkelt och spännande gör dessa bågar till en garanterad trendprodukt. Mixen av material och en starkare överdel gör att bågen får karaktär. Minimalism behöver därför inte betyda att enkelt är tråkigt, utan det gäller att se den unika bågen och uppskatta de små delarna som blir till något stort och betydelsefullt.

När det gäller solglasögon ser vi även här en minimalistisk stil med mycket runda former, spegelglas och detaljer som dubbelbryggor. Färgerna är neutrala och materialen är mixade med både metall- och plastramar. Detta är bågar som passar för alla tillfällen och därför är det perfekt att alltid ha en minimalistisk båge i solglasögongarderoben.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jag har läst och godkänner integritetspolicyn